Collabs

In tijden van grote concurrentie zijn samenwerkingen belangrijker dan men denkt. Een samenwerking is pas interessant als beide partijen er voordeel uit kunnen halen. Hiervoor zijn verschillende manieren, bekijk op welke manier vANTstad open staat voor een samenwerking

Resellers

vANTstad is een jong merk maar reeds op korte tijd uitgegroeid tot een succesverhaal! Hoewel webshops dezer dagen niet meer uit onze samenleving weg te denken zijn en online shoppen aan populariteit wint, zijn er nog steeds veel klanten die liever zien, voelen en passen wat ze kopen.


Het vANTstad assortiment in jouw winkel, concept- of popupstore aanbieden, kan naast verschillende nieuwe klanten nog veel meer betekenen voor je zaak.


Stuur een mailtje via info@vANTstad.com of reageer via ons contactformulier en we bekijken samen de mogelijkheden.

R E S E L L E R   Futur Conceptstore - Kapelsesteenweg 589 - 2180 Ekeren


Influencers

Bloggers, met name fashion bloggers of promotors heersen over het internet en zijn dé manier om een merk in de kijker te zetten. Met hun vele volgers volstaat het om door enkele foto's te delen een bereik te halen van honderden potentiële klanten. Uiteraard is dit ook voor vANTstad een interessante piste. Aangezien het aanbod groter is dan de vraag, zijn we op zoek naar bloggers met minstens 5.000 volgers op hun social media, in combinatie met een uniek idee of voorstel om vANTstad te promoten.


Ben jij degene met dat uniek idee? Stuur een mailtje via info@vANTstad.com of reageer via ons contactformulier en we bekijken samen de mogelijkheden.


B2B

Verschillende merken hoeven niet altijd concurrenten te zijn, een B2B collaboration tussen twee merken kan voor beide partijen interessant zijn. Een fotoshoot waarin beide merken prominent naar voor komen, een combinatieverkoop waarbij een essentiële mix van twee producten gevormd wordt, ... er zijn enorm veel mogelijkheden die een toestroom van nieuwe klanten kunnen genereren.


Wil je als bedrijf of merk een samenwerking met vANTstad? Stuur een mailtje via info@vANTstad.com of reageer via ons contactformulier en we bekijken samen de mogelijkheden.


Eigen lijn

Je droomt van een eigen kledinglijn of wil gepersonaliseerde merchandising voor je organisatie of event, maar weet niet waar te starten? vANTstad is de schakel tot de professionele uitstraling die je vandaag als particulier of vereniging steevast naar voren wil brengen. Via persoonlijke begeleiding en advies op maat is je product in no time gelanceerd. Naast het op maat ontwerpen van een idee en begeleiding tot het afgewerkt product, kan vANTstad je indien gewenst graag bijstaan met een marketing campagne.


Stuur een mailtje via info@vANTstad.com of reageer via ons contactformulier en we bekijken samen de mogelijkheden.