Collab

Ben jij een fashion blogger, influencer, reseller, model, designer, fotograaf, ...? Droom je van uw eigen kledinglijn? 

Laat je horen en contacteer ons via het onderstaande formulier.

Fashion blogger / promotores / influencers

Bloggers, met name fashion bloggers, promotors of influencers heersen over het internet en zijn dé manier om een merk extra in de kijker te zetten. Met hun vele volgers volstaat het om door enkele foto's te delen een bereik te halen van honderden potentiële klanten. Uiteraard is dit ook voor vANTstad een interessante piste. Aangezien het aanbod groter is dan de vraag, zijn we op zoek naar bloggers met minstens 5.000 volgers op hun social media. Des te groter je inspanningen des te meer je krijgt, je bent als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten of acties, je krijgt meer promomateriaal, extra give aways, unieke kortingcode,  ...  Groei mee met vANTstad!

STORES

vANTstad is een jong merk maar reeds op korte tijd uitgegroeid tot een succesverhaal! Hoewel webshops dezer dagen niet meer uit onze samenleving weg te denken zijn en online shoppen aan populariteit wint, zijn er nog steeds veel klanten die liever zien, voelen en passen wat ze kopen.

Het vANTstad assortiment in jouw winkel, concept- of popupstore aanbieden, kan naast verschillende nieuwe klanten nog veel meer betekenen voor je zaak. Futur Conceptstore Kapelsesteenweg 589, 2180 Antwerpen.

MODEL, DESIGNER, FOTOGRAAF

Om het verhaal van vANTstad over te brengen aan de consument, om vernieuwend te blijven is het fotomateriaal van groot belang. Een samenwerking met verschillende modellen is noodzakelijk. Heb jij de looks en lifestyle die bij vANTstad past? Interesse om je op beeld te laten vastleggen en je foto's te zien verschijnen op campagnes en social media? Ook luisteren we  graag naar designers en fotografen die willen samenwerken.


B2B

Verschillende merken hoeven niet altijd concurrenten te zijn, een B2B collaboration tussen twee merken kan voor beide partijen interessant zijn. Een fotoshoot waarin beide merken prominent naar voor komen, een combinatieverkoop waarbij een essentiële mix van twee producten gevormd wordt, ... er zijn enorm veel mogelijkheden die een toestroom van nieuwe klanten kunnen genereren.

Eigen lijn

Je droomt van een eigen kledinglijn of wil gepersonaliseerde merchandising voor je organisatie of event, maar weet niet waar te starten? vANTstad is de schakel tot de professionele uitstraling die je vandaag als particulier of vereniging steevast naar voren wil brengen. Via persoonlijke begeleiding en advies op maat is je product in no time gelanceerd. Naast het op maat ontwerpen van een idee en begeleiding tot het afgewerkt product, kan vANTstad je indien gewenst graag bijstaan met een marketing campagne.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.