Win een vANTstad wielershirt

De Ronde vANTstad en parking

Zondag 1 april  start de 101ste editie van de Ronde van Vlaanderen, in Antwerpen. Net als bij het Belgisch Kampioenschap, dat vorige zomer in Antwerpen plaatsvond, organiseren we een wedstrijd waarbij we twee "koereur vANTstad" wielertruitjes weg geven.

 

Wil jij deze zomer trots rondrijden als "koereur vANTstad" ?

Neem dan zeker deel aan onze wedstrijd!

 
Hoe kan je deelnemen?
1. Like onze vANTstad Facebook pagina: www.facebook.com/vANTstad.antwerp

2. Like onze wedstrijdpost

3. Tag degene met wie jij het liefst een toer'ke fietst

 

TROOSTPAKKET!

Reageer, naast uw deelname, nog met een foto van uw koersbenen en maak kans op een troostpakket! 😅😅

 

Deelnemen kan tot zondag 1 april 2018, 11u.
Veel succes!


WEDSTRIJDVOORWAARDEN De winnaars zullen gekozen en bekend gemaakt worden voor  woensdag 4 april 2018 na controle op een correcte deelname. Zodra de winnaars gekozen zijn zullen deze persoonlijk gecontacteerd worden en de kans krijgen om de maat van hun wielertrui'tje door te geven. Als vANTstad de nodige info heeft ontvangen zullen deze truien gedrukt (enkel rug) worden door middel van transfer druk. Na dit productieproces zal vANTstad de truien opsturen of overhandigen aan de winnaars.

DISCLAIMER vANTstad is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en bedrukking van dit give-away product, er is geen enkele vergelijking op het vlak van kwaliteit of andere tussen deze wielertruien en te koop aangeboden producten van vANTstad. Deze wedstrijd staat los van de Ronde van Vlaanderen  en er bestaat geen verband met de Stad Antwerpen. Voor meer info of vragen kan u terecht op info@vANTstad.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0