Zomer in't stad

Echt t-shirt weer om te pronken in uw vANTstad is het deze zomer nog niet geweest...  Maar het ziet er voor de laatste week van de grote vakantie goed uit, om  jullie nog de kans te geven om extra te stralen in jullie favoriete kledingstuk organiseren we een "zomer in't stad-actie".

 

Zomer in't stad-actie

Zolang het 25°C of warmer is zorgen we voor een uitzonderlijke spoedlevering zonder dat je hiervoor extra moet  betalen, dit wil zeggen dat wanneer je bestelling voor 22u binnen is op een dag dat het minstens 25°C is vANTstad de volgende dag voor 22u levert!*

*Enkel voor leveringen binnen Antwerpen. Niet geldig voor de gsmcases en niet verenigbaar met andere acties. Vantstad behoud zich ten allen tijd de mogelijkheid om de actie vroegtijdig te stoppen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0