Nieuwe kleuren

Sinds de lancering van vANTstad, begin 2017, werken we hard aan nieuwe producten, verbeterde kwaliteit, marketing, service, ... kortom alles om een stabiel merk op de markt te zetten. Enige tijd na de lancering van de 'initial' grey t-shirt brachten we de 'organic' sweater, phonecases en cadeaubonnen met gevolg dat de eerste resellers op de proppen kwamen. Met Futur Conceptstore kozen we voor een eerste geslaagde samenwerking, de t-shirts en sweaters vliegen er over de toonbank!

 

Na deze succesvolle start werd het hoog tijd om naar onze klanten te luisteren. Vaak kregen we de vraag "Is deze allleen in't grijs te verkrijgen?" - "Wanneer komen de t-shirts in kleur?" - "Kan ik ne blauwe bestellen?" Eindelijk kunnen we op jullie vraag antwoorden want vanaf half augustus is het eindelijk zo ver,  de vANTstad 'initial' verkrijgbaar in het lichtblauw en lichtgroen.

 

Mogen we jullie trouwens al warm maken voor nog een nieuw product in ons assortiment? Rond eind augustus meer hierover!

Reactie schrijven

Commentaren: 0